17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Sigara ve obeziteye karşı afişli uyarı

Bartın Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından halk sağlığının korunması için sağlıklı beslenme, hareketli yaşam ve sigara gibi zararlı alışkanlıklardan uzak durulması için afişli çalışma başlatıldı.


Bartın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, halkın sağlığının korunmasında sağlıklı beslenme, hareketli yaşam, obeziteden korunma ve sigara gibi zararlı alışkanlıklardan uzak durulması konusunda afişli çalışmalara başlandığı bildirildi. İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Nacaroğlu, "Toplumumuzun beslenme, obezite ve fiziksel aktivite konusunda bilinçlendirilmesini ve kişilerin kendi sağlıklarının korunmasında nasıl bir rol alabileceklerinin ve ne tür katkıda bulunabileceğinin farkındalığını sağlamak amacı ile müdürlüğümüz tarafından bez afişler bastırılarak halkın yoğun olarak bulunduğu yerlere asılmıştır" dedi.


İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ayrıca, beslenme, fiziksel aktivite ve obezite konusunun yıl boyunca gündemde tutulacağı ve halkın bilinçlendirilmesi amacı ile eğitim faaliyetlerine devam edileceği bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 15:32:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?