22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Sigara yasağı mekanları doldurdu

Sigara yasağının yürürlüğe girmesinin ardından Bartın'da özellikle maç yayınlarının yapıldığı salonlar dolup taştı. Sigara içilmeyen mekanlarda maç izlemeye gelen vatandaşlar uygulamadan memnun kaldı.

UEFA Avrupa Ligi gruplara kalma mücadelesinin yaşandığı gecede sigara yasağının uygulamaya geçmesiyle birlikte Bartın'da vatandaşlar maç izlemek için salonlara akın etti.

Daha önceleri lig ve kupa maçlarını izlemeye giden spor severler, sigara dumanı yüzünden maçlar bitmeden önce salonlardan çıkmak zorunda kalıyordu. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin UEFA maçlarını izlemek için vatandaşlar salonları doldurdu.

Sigara yasağı uygulamasından memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar, "Geçen yıllarda sigara dumanından içerde maç izleyemiyorduk. Çocuklarımızla maça geliyorduk. Çocuklarımız daha fazla etkileniyordu. Şimdi tertemiz, dumansız ve kokusuz bir ortamda maç izliyoruz. İnşallah bu uygulama devam eder" dedi.

Salon sahipleri de sigara yasağının uygulamaya geçmesiyle, hareketlilik yaşandığını ve maçlar sırasında salonların dolduğunu söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2009 Cuma 15:23:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?