17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Silah teşhirine polis engeli

SİLAH TEŞHİRİNE ÇEVİK KUVVET ENGELİ

Bartın'da, beline taktığı silah ve sustalı bıçağı göstererek çevresinde bulunanlara korku salan 1 kişi yakalandı.

Bartın merkez Yukarı Çarşı'da görev yapan Çelik Kuvvet Şubesi Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, beline taktığı silah ve sustalı bıçağı vatandaşlara göstererek korku yaşatan Eftan D.'yi yakaladı.

Çevik Kuvvet Şubesi Müdürlüğüne bağlı Grup Amiri Polis Memuru Zeki Kurt ve Yukarı Çarşı'da bulunan Çevik Kuvvet Şubesi ekibi, şüpheli olarak görülen Efkan D.'nin (19) üstünü aradı. Yapılan aramada 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 sustalı bıçak ele geçirildi. 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçu işleyen Efkan D. gözaltına alındı. Efkan D.'nin daha önceden de suç kaydı olduğu tespit edildi.

Özellikle küçük yaşta çocuklara silahı doğrulttuğu ve korkuttuğu iddia edilen Efkan D.'nin yakalanması vatandaşlara rahat nefes aldırdı. Polisin Efkan D.'yi gözaltına alındığı sırada toplanan kalabalıktaki bazı vatandaşlar, "Bu tür teşhir olayları özellikle çocuklarımızı korkutuyor. Polisler şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Adam elinde silahla caddede geziyor. Tabii ki korkulacak bir durum yok. Herkesin çoluk çocuğu var. Polisi kutlamak gerekir. Can ve mal güvenliğimizi koruyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2010 Perşembe 09:56:04
Güncelleme :30 Aralık 2010 Perşembe 10:05:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?