17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Sınavı geçti, mutluluğa boğuldu

İKİ AYAĞI OLMAYAN ANNE DİREKSİYON SINAVINI GEÇTİ

Geçen günlerde girdiği H sınıfı ehliyet sınavını kazanan ve iki bacağı olmayan Sevim Sarısoy, şimdi de direksiyon sınavını geçti. Sarısoy, mutluluğa boğuldu.

Zonguldak'ta geçirdiği kazada iki bacağını kaybeden ve uzun yıllar yaşam mücadelesi veren Sevim Sarısoy (48), Bartın'da girdiği direksiyon sınavını geçti. Sarısoy, yapılan direksiyon sınavından başarı ile ayrıldı.

Eşinden ayrılan ve 10 yaşındaki oğlu Emre ile yaşamını sürdüren Sevim Sarısoy, "İlk etapta çok heyecanlandım. Ama sonra toparladım. Sanırım başardım. İnşallah başarmışımdır. Bundan sonra hedefim araba sahibi olmak. Ulaşım sorununu çözüp çalışmak istiyorum. Simit satabilirim. Gözleme satabilirim. Yardımcı olacak Türkiye'de iş adamlarından destek bekliyorum. Destek verirlerse çorbacı dükkanı açabilirim. Bu zor dönemlerimde bana yardımcı olarak kişilere binlerce teşekkür etmek istiyorum. Üç aylık özürlü maaşımla çocuk okutmak çok zor. En azından çalışarak kendi alın terimle bu sorunlarımı çözmek istiyorum" dedi.

İki ayağı olmayan Sevim Sarısoy, daha sonra direksiyon sınavında hünerlerini sergiledi. Sarısoy'a arabaya binerken ve arabadan inerken diğer kursiyerler yardımcı oldu.

İKİ AYAĞI OLMAYAN ANNE DİREKSİYON SINAVINI GEÇTİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2010 Pazar 15:40:02
Güncelleme :28 Kasım 2010 Pazar 17:43:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veysel kaya IP: 92.226.107.xxx Tarih : 29.11.2010 02:02:57

slm. helal olsun ben buna hayat mucalesi derim insan oglu hic umutsuz olmamali. teprikler. ve saygilar mucadelen diyerlerine örnek olmasini temenli ederim.