17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Sinema günleri başlıyor

Bartın'da Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema ve Telif Hakları Genel Müdürlüğü film arşivinde bulunan filmler arasından seçilen ve destek gören filmler 20-24 Ekim 2008 tarihleri arasında sinema günleri adı altında gösterime sunulacak.

Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 20-24 Ekim 2008 tarihleri arasında sinema günlerinin düzenlendiği bildirildi. Kültür Evinde gösterime girecek filmler, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema ve Telif Hakları Genel Müdürlüğü film arşivinde bulunan filmler arasından seçildi.

Yapılan program dahilinde, başrollerini Haluk Bilginer ve Beyazıt Öztürk'en üstlendiği "Hacivat Karagöz", başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Cem Özer'in üstlendiği "Ademin Trenleri", başrollerini Erkan Can, Güven Kıraç ve Meray Ülgen'in üstlendiği "TAKVA", başrollerini Hülya Avşar, Halil Ergün ve Oktay Kaynarca'nın üstlendiği "Kalbin Zamanı" ve başrollerini Yavuz Bingöl ve Burhan Öcal'ın üstlendiği "O Şimdi Mahkum" isimli filmleri gösterime sunulacak.

Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yaptığı açıklamada, film gösterimlerinin ücretsiz olduğunu, filmlerin Kültür Evi salonunda her akşam saat 19.30'da başlayacağını açıkladı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 21:12:35
Güncelleme :19 Ekim 2008 Pazar 21:20:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?