17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Site toplantıları devam ediyor

BELEDİYE SİTE TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, mahalle ve sitelerde yaptığı halk toplantılarına devam ediyor.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Taner Çetin, Hasan Arınan, Erol Demirkoparanoğlu ve daire müdürleriyle birlikte, belediye sınırlarına katılan Karaçay Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Başkan Akın, halkın katıldığı tüm toplantılara belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte katıldığını, vatandaşların sorunlarıyla ilgili olarak gerekli birimden sorumlu müdürlerin not alıp, çalışma programlarına alarak, belediyenin imkânlarına göre çözüm bulmaya çalıştıklarını belirtti.

Başkan Akın, "Belediye sınırlarına dahil olmak, belediye hizmetlerinin buraya ulaşması anlamına gelir. Gerekli kanuni prosedürlerin tamamlanmasının hemen ardından alt yapı ile ilgili olarak İller Bankası'na müracaat işlemleri yapıldıktan sonra en kısa zamanda bitirilecektir. Yine Karaçay Mahallesi'nde mezarlıklarla ilgili olarak yani düzenlemeler yapılacak. Kanuni işlemlerden sonra birçok düzenlemeler yapılacak. Örneğin Karaçay piknik alanını, ailelerin gönül huzuruyla vakit geçirebilecekleri bir park haline getireceğiz. Gerekirse güvenlik koyacağız" dedi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karaçay Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dile getirdikleri toplantıda, özel halk otobüslerinin saatleriyle ilgili düzenlemenin yapılacağını ve yol ile ilgili sıkıntılarının da hava şartlarının elverişiyle orantılı olarak düzenleneceğini bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2010 Salı 10:07:04
Güncelleme :7 Aralık 2010 Salı 16:57:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?