17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

'Skibbe doğru tercih'

Galatasaray Kongre Üyesi Adem Çukur, yakın dostu olan Galatasaray'ın yeni Teknik Direktörü Michael Skibbe hakkında açıklamalarda bulundu. Çukur, Skibbe'nin Galatasaray'da başarılı olacağını, Galatarasay'ın da Skibbe ile başarıyı yakalayacağını söyledi.

Skibbe'nin gençlere önem veren bir teknik direktör olduğunu belirten Adem Çukur, ayrıca geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen Lincoln'un de bu sezon başarılı olacağını söyledi.

Almanya'nın Shalke 04 kulübünde uzun yıllar yöneticilik yaptıktan sonra Galatasaray Kongre Üyesi olan Adem Çukur, memleketi Bartın'da İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirini ziyaret etti.

Çukur, İHA'ya Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe ve Lincoln ile ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Michael Skibbe ile yakın dostluğu bulunan Adem Çukur, Galatasaray'ın Jupp Derwall ile Alman ekolünü yakalayan disiplinli bir takım olduğunu ve Skibbe'nin de doğru tercih olduğunu belirtti.

Çukur, "Skibbe ile Almanya'da aynı yerde oturuyoruz. Yakın dostluğumuz, arkadaşlığımız var. Sürekli görüşüyoruz. Sakatlıklardan sonra futbolu erken bırakmak zorunda kaldı. Ama futbolculukta olan başarısını teknik direktörlük de devam ettiriyor. Skibbe gençlere çok önem verin, takımına açık futbol oynatan, modern futbolun tüm gerekliliklerini yerine getiren bir teknik direktör. Ayrıca takım içerisinde de kendisini futbolculara sevdirir. Futbolcular ile iyi geçinir. Galatasaray Jupp Derwall ile Alman ekolünü yakaladı. Derwall sonrası da disiplinli futboluyla büyük başarılara imza attı. Bu ekolü halen devam ettiriyor. Skibbe bu açıdan çok doğru bir tercihtir. Geçtiğimiz sezon bazı sıkıntılar yaşamış olsa da Lincoln bence takıma faydalı oldu. Seyircisiz oynanan 5 karşılaşmada büyük başarı kazandı. Gençler Birliği'ndeki golü ile de şampiyonluğu getirdi. Bu yıl daha başarılı bir sezon geçireceğine inanıyorum" diye konuştu.

Galatasaray Kongre üyesi Adem Çukur, Michael Skibbe ile Galatasaray'ın Avrupa'da da büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2008 Pazar 22:10:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?