17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Spor kompleksi gençlerin hizmetinde

Bartın'ın Ulus İlçesi Abdipaşa Belde Belediyesi tarafından hizmete açılan spor kompleksinde gençler futbol oynayıp, kafeteryada, kompleksin içinde bulunan kütüphaneden aldıkları kitapları okuyarak vakit geçiriyor.

Abdipaşa Belde Belediye Başkanlığı tarafından hizmete açılan Halı Saha ve Spor Kompleksi, beldede yaşayan gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasını sağlıyor.

Kötü havalarda yırtılan halı sahanın kaplama brandası yeniden yapıldı. Belediye imkanları ile 20 bin YTL'ye halı saha yeni brandaya sahip oldu.

Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, "Bu spor kompleksini yaparken amacımız beldede yaşayan başta gençlerimiz olmak üzere tüm Abdipaşa halkımızı spor ve kültürel faaliyetlere alıştırmaktı. Ama şimdi ise spor kompleksinin içerisinde bulunan kütüphane sayesinde ilköğretim çağındaki çocuklarımızdan, emeklilerimize kadar hizmet vermeye başladık. Ayrıca kompleksin içerisinde bulunan 15 kişilik misafirhane ile de beldemize gelen misafirlerimizin konaklamasını sağlayabiliyoruz. Gençlerimiz bu spor kompleksi sayesinde kötü alışkanlıklardan uzaklaşmış, boş vakitlerini iyi değerlendirme fırsatı bulabiliyor" dedi.

Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, belediye olarak daha yapacak bir çok hizmetlerinin olduğunu ve birlik beraberlik içerisinde her türlü hizmeti vatandaşa sunacaklarını belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 09:41:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?