17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Spor tesislerine kaynak aktarıldı

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın Atatürk Stadyumunda oynanan Bartınspor - Ulusçınarspor maçını izledi.

Milletvekili Tunç, spor tesislerine hükümet olarak önemli kaynaklar aktarıldığını ifade etti.


Ak Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartınspor'un, Ulusçınarspor'u 3-1 yendiği maç sonrasında gazetecilerin sorularını cevapladı. Milletvekili Tunç, "Bartınspor'un 3.ligde olması hepimizin dileğidir. Onun için tüm Bartınlılar olarak ne gerekiyorsa yapmalıyız. Kısa süre içerisinde Ömertepesi sahası suni çime ve aydınlatmaya kavuşarak, amatör spor kulüplerimizin hizmetine sunulacak.

Bartın Atatürk Stadyumunun çim sahasının onarımını gerçekleştirdik. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğümüzden aktardığımız ödeneklerle Bartın'da spor tesislerinin gelişmesini sağlıyoruz. Hasankadı Belediyesi Spor Tesisleri için 120 bin YTL, Kumluca Futbol Sahası için 60 bin YTL., Arıt Kapalı Spor Salonu için 120 bin YTL. ödenek ayırdık, Geçmiş yıllarda da Apdipaşa, Kozcağız ve Kumluca Belediyelerine aktarılan kaynaklarla spor sahaları yapıldı. Tüm bunları gençlerin spor yapma imkanlarını artırmak ve iyi sporcuların yetişmesini sağlamak için yaptık" dedi.
AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın halkının ve işadamlarının Bartınspor'a sahip çıkmasını istedi.

İHa
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 10:43:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?