17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Sürücülere bilgilendirme toplantısı

Bartın Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ile Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından sürücülere yönelik trafik güvenliği ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.


Bartın Şoförler Cemiyeti toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Bartın Şoförler Cemiyeti Başkanı Sinan Amasralı, Bartın Emniyet Müdürü Mesut İnce, Trafik Şube Müdürü Alaattin Akbaş, Trafik Komiserleri Sefer Yerebakan ile Salih Taşgar ve minibüs şoförleri katıldı. Trafik Şube Müdürü Alaattin Akbaş, minibüs kullanıcısı olan sürücülere Bartın'da yapılan trafik denetimleri ve kaza durumları ile ilgili bilgi vererek, bu kazaları en aza indirebilmek için trafik kurallarına uyulması çağrısında bulundu. Sürücülerin trafikle ilgili soruları çerçevesinde yapılan bilgi paylaşımı toplantısına katılan Emniyet Müdürü Mesut İnce ise, sürücü esnafın sorunlarını bildiklerini ve katıldıkları her platformda bunları dile getirerek çözüm bulunmasına çalıştıklarını belirtti. Bartın Emniyeti olarak trafik konusunda olduğu gibi genel güvenlik ve asayiş konularında da yapılan çalışmalarla başarının günden güne arttığını belirten Emniyet Müdürü Mesut İnce, bu çalışmalara destek veren herkese teşekkür etti.


Toplantıda sürücüler Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bu tür toplantılarla trafikte yaşadıkları sorunların yanı sıra güvenlik sorunlarını da rahatlıkla aktarma imkanı bulduklarını, bunun da Polis-halk kaynaşmasına büyük katkı sağladığını dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 10:11:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?