17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Sürücülerin halat sıkıntısı

SÜRÜCÜLERİN HALAT SIKINTISI

Bartın'da mahalle aralarında hız kesmek için vatandaşlar tarafından yola yerleştirilen kalın halatlar, sürücülerin tepkisine neden oldu.

Bartın'da bir çok mahalle ve sokakta araçların hızlı gitmesi üzerine vatandaşlar tarafından yola çözüm amaçlı yerleştirilen kalın halatlar, sürücüleri kızdırdı. Kalın halatların yollara gelişi güzel konulduğunu belirten sürücüler, "Bu belli bir denetimde olmalı. Herkes kapısının önüne halat koyuyor. bu halatlar araçlara zarar veriyor. Kendini bilmez sürücülerin yaptığı hız yüzünden vatandaşlar bütün araçları ve sürücülerini cezalandırıyor. Ayrıca belediyenin buna izin vermemesi gerekiyor. Her mahallede 5-6 tane halat var. Hızı engellemek için başka çözümler bulunması gerekir. bu halatların üzerinden geçtiğimizde araçların amortisörleri, amortisör lastikleri, cantlar ve lastikler zarar görüyor. Hatta eski model araçların çamurluk ve tamponları da zarar görüyor. Zarar gören araçların şoförleri zararlarını kimden talep edecek? Onun için bu uygulamanın denetimler çerçevesinde olması gerekir" dedi.

Mahalle aralarına hız kesilmesi için konulan halatların üzerinde çivilerin olması da araçların lastiklerinin direkt olarak zarar görmesine sebep oluyor.

SÜRÜCÜLERİN HALAT SIKINTISI
SÜRÜCÜLERİN HALAT SIKINTISI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2010 Cuma 14:44:03
Güncelleme :8 Ekim 2010 Cuma 15:08:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aydan olgun IP: 212.175.52.xxx Tarih : 18.10.2010 14:35:40

Halat koyma işlemini belediye yapıyor. normal vatandaş nereden bulacak halatı