17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Tarım İl Müdürlüğü'nden okullara kitap

TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ OKULLARDA KİTAP DAĞITTI

Bartın Tarım İl Müdürlüğü tarafından Bartın'da Özel Emel Işık İlköğretim Okulu öğrencilerine "gıda güvenliği" ve "hijyen" konulu kitap dağıtıldı.

Bartın Tarım İl Müdürü Yusuf Alagöz ve müdürlük çalışanları okulları ziyaret etti. Tarım il Müdürü Yusuf Alagöz, Bartın'da okulları ziyaret ederek öğrencilere gıda güvenliği ve hijyen konusunda eğitici kitaplar dağıttı. Tarım İl Müdürlüğü tarafından bastırılan, Bartın Valisi İsa Küçük ve Yusuf Alagöz'ün birer önsöz yazdığı kitaplara öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Anaokulu ve 1. sınıflara ise gıda güvenliği ve hijyen konulu resimlerin yer aldığı boyama kitapları verildi. Özel Emel Işık ilköğretim Okulunu ziyaret eden Tarım İl Müdürü Yusuf Alagöz, Okul Müdürü Turgut Engin ile bir süre sohbet etti. Alagöz, okul müdürüne ziyaretlerinin nedenini anlattı. Güvenli ve hijyenik beslenmenin çocukların gelişimi için önemli olduğuna dikkat çeken Tarım İl Müdürü Yusuf Alagöz, "Çocuklarda bu bilinci oluşturmak için çeşitli kitaplar hazırladık. kitapları öğrencilere ücretsiz dağıtıyoruz" dedi.

Okul Müdürü Engin ve Tarım il Müdürü Alagöz anaokulunu ve sınıfları ziyaret edip kitapları öğrencilere dağıttı. Alagöz, ziyaret ettikleri bir sınıfta sınıf başkanına Bartın Valisi İsa Küçük'ün yazısını okuttu. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Tarım İl Müdürü Yusuf Alagöz ve beraberindekiler ziyaretlerinin anısına öğrenci ve öğretmenlerle birlikte fotoğraf çektirdi.

TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ OKULLARDA KİTAP DAĞITTI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 16:50:01
Güncelleme :11 Şubat 2010 Perşembe 17:46:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?