17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

TBMM Başkanı'na davet

Bartın TSO Başkanı Mehmet Kemik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Meclis Başkanı Toptan ve AK Parti Bartın Milletvekili Tunç'u ziyaret etti.


Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mehmet Kemik ve Oda Yönetim Kurulu Üyeleri Harun Gökbayrak, Serkan Özbakan, Ömer Yelkenci ve Kemal Arıcı, TBMM Başkanı Köksal Toptan ile AK Parti Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç'u makamında ziyaret ederek, bir süre görüştüler. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kemik ve beraberindeki heyet ilk önce Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç'u TBMM'deki makamında ziyaret ederek, oda çalışmaları ile Bartın'da ticaret ve sanayi alanında gerçekleştirilmekte olan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundular.


Oda üyeleri Milletvekili Tunç'u ziyaretlerinin ardından Milletvekili Tunç ile birlikte TBMM Başkanı Köksal Toptan'ı makamında ziyaret ederek, 5 Aralık'ta temeli atılacak olan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Sosyal Tesis inşaatının temel atma törenine Meclis Başkanı Toptan'ı davet ettiler.
Oda üyeleri Meclis Başkanı Toptan ve Milletvekili Tunç ile birlikte Bartın'da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

İha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 12:55:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?