17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

TDG gönüllülerine teşekkür belgesi

TDG GÖNÜLLÜLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

Bartın'da sosyal destek projesi kapsamında kurulan Toplumsal Destek Gönüllülerinin (TDG) birinci yılında Bartın Valisi İsa Küçük, TDG gönüllülerini teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Bartın Valisi İsa Küçük'ün eşi Emine Küçük'ün başkanlığını yürüttüğü Toplumsal Destek Gönüllüleri sosyal destek projesi kapsamında Bartın'da yaptıkları bilgilendirme toplantılarının sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. İl Sağlık Müdürlüğü konferans salonunda yapılan değerlendirme toplantısına Bartın Valisi İsa Küçük, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Baro Başkanı Şeref Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, Tarım İl Müdürü Yusuf Alagöz, Sağlık Müdürü Dr. Osman Nacaroğlu, Sosyal Hizmetler Müdürü Adem Karameşe ve TDG gönüllüleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan TDG Başkanı Emine Küçük, "Yaptığımız çalışmalarda Bartın'ın fotoğrafını çekmeye çalıştık. Bu çalışmalarımızın Bartın'a ışık tutacağına inanıyorum. Destek ve katkılarından dolayı Sayın Valimiz İsa Küçük'e, gönüllülerimize ve kamu kurumlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. Toplumsal Destek Gönüllüleri çalışmalarının yer aldığı slayt sunumunu katılımcılarla paylaşıldı. Değerlendirme toplantısında TDG üyesi Engin Şahin bilgilendirme toplantılarında toplam 774 veliye ulaştıklarını ifade ederken, katılımcılarının özellikle eğitim ve iş alanlarındaki taleplerine dikkat çekti.

Bartın Valisi İsa Küçük, TDG gönüllülerine teşekkür etti. Vali Küçük, "Gönüllülük esası üzerine çalışan üyelerimiz, ulaşamadığımız yerlere ulaşarak bizlere destek ve katkıda bulunmuşlardır. Bu destek ve katkılardan bazılarına değinmek istersek, ilimizdeki özellikle genç nüfusun intihar girişimlerinin minimize edilmesi, SYDV'nın beslenme konusundaki eksikliklerin giderilmesi yönündeki çalışmaları, eğitim konusundaki talepleri, yaşlılarımızın sağlık imkanlarından faydalanmaları konusundaki hassasiyetleri gelmektedir. Kendilerine huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi. Toplumsal Destek Gönüllüleri 2009 - 2010 yılı çalışmalarını değerlendirme toplantısında daha sonra, TDG üyelerine Vali İsa Küçük ve eşi TDG Başkanı Emine Küçük tarafından teşekkür belgeleri verildi.

TDG GÖNÜLLÜLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 11:25:03
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 16:42:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?