16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Terörle mücadelede değişiklik sinyali

TBMM Adalet komisyonu Üyesi ve AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, geçmiş yasama döneminde değişikliğe uğrayan Terörle Mücadele Yasasında, yaşanan terör olaylarının ardından yeni düzenlemeler yapılabileceğini belirtti.

Tunç, Güneydoğu'da artan terör olaylarının ardından geçtiğimiz TBMM döneminde değişikliğe uğrayan Terörle Mücadele Yasasının daha kapsamlı hale getirmek için Meclisin bir takım çalışmalar içerisinde olabileceğini belirtti.

Tunç, "Son yaşanan hain saldırılar, Türk ulusunun moralini bozmuştur. Hepimiz bu acıyı hissediyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken, aileleri, yakınları ve tüm Türk ulusuna başsağlığı diliyoruz. Geçen dönem Meclis Terörle Mücadele Yasasında bazı değişikliklere gitti. Bu olaylardan sonra Meclisimiz gerekli incelemeleri yaparak Terörle Mücadele Yasasında bazı değişikliklere gidilmesini sağlayabilir. Adalet Komisyonu olarak da bir takım çalışmalar olacaktır" dedi.

Tunç, tezkerenin onaylanmasının ardından Güneydoğu'da hareketlenmelerin olacağını ve terörün tamamen bitirilmesi için hükümetin hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağını da söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2007 Pazartesi 13:20:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?