17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

THK'den yardım çeki

Bartın Türk Hava Kurumu, 2007 yılında toplanan kurban derilerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşması için 5 bin 745 YTL'lik çeki Bartın Valisi İsa Küçük'e verdi.


Bartın Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Bartın Türk Hava Kurumu Başkanı Sabri Aktaş ve ve yönetim kurulu üyelerinin Bartın Valisi İsa Küçük'ü ziyaret ettiği ve ziyarette kurban bağışlarının bulunduğu çeki Vali'ye verdikleri bildirildi. Bartın THK Başkanı Aktaş, 2007 yılı içerisinde toplanan kurban derilerinden elde ettikleri gelirden 5 bin 745 YTL' lik kısmına ait çeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ulaşması için Vali İsa Küçük'e verirken, THK'yı simgeleyen madalyonunu da takdim etti. Anlamlı bağıştan dolayı teşekkür eden Vali İsa Küçük, "2007 yılı içerisinde Bartın'da toplanan kurban derisi gelirlerinden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın payı olan yüzde 50'lik kısmının çekini Bartın THK Başkanı Sayın Sabri Aktaş bizlere teslim ediyor. Kendilerine ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bu çek 5 bin 745 YTL'dir. Bartınlıların geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da kurban bayramında derilerini yine Türk Hava Kurumumuza bağışlamalarını arzu ediyor ve bekliyorum. Kuruma bağışlanan deriler savunma sanayimize katkı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza da tahsil edilerek fakirlerimize ulaşıyor. Bütün Bartınlıların bu çalışmasına gönülden destek olmalarını diliyor ve bekliyorum" dedi.


Bartın Valisi İsa Küçük, Bartın THK Başkanı Sabri Aktaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 18:46:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?