18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

TIR'ın deposundan mazot çaldılar

Bartın'da hırsızlar, bu kez, park halindeki bir TIR'ın yakıt deposunu açtı. TIR'ın deposundan 100 litre mazotu alan hırsızlar kayıplara karıştı.

Bartın Merkez Gölbucağı Mahallesi'nde seferden gelerek park edilen A.K.'ye ait TIR'ın yakıt deposu hırsızlar tarafından açıldı. Sabah TIR şoförü park halindeki aracına geldiğinde deponun açıldığını fark etti.

Yapılan incelemelerde, mazot deposundan 100 litreye yakın mazot alındığı belirlendi.Yaklaşık 630 YTL değerindeki mazotu çalarak kayıplara karışan kişi ya da kişilerin yakalanması için polis tarafından araştırma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2008 Pazartesi 16:13:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sefai AK IP: 88.228.61.xxx Tarih : 4.02.2008 22:41:10

Tır'dan mazot çaldılar haberi İHA Bartın temsilciliği tarafından 4.Şubat.2008 günü geçildiğini bizzat okudum. Bu haber Bartın İl Emniyet Müdürlüğünün Basın bültenlerinde en az bir hafta önce yayımlandı.İnnşallah yanılmıyorum. En güzeli ve doğurusu Bu haber ile ilgili basın bülteni tarihi ve haberin içeriğini Bartın Valiliği Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğünden 0.378-227.19.17 telefon numarasından Bartın Valiliği Basın ve Halkla ilişkiler Mdürü Bülent Göçmen ve Serviste çalışan arkadaşlardan, yine Bartın İl Emniyet Müdürlüğü AasayişŞube'den sorumlu İl Emniyet Müdür yardımcısı Naci Gürkan Beyden sorulabilir bir hafta önce yayımlanan bu haberin bugün olmuş gibi gösterilmesi üzücü akla akla öyle geliyorki acaba haberi yazan arkadaş kamu oyunu yanıltıyormu.Buradan hiç kimseyi suçlamak gibi bir niyetimiz yok. Ancak olay bir haftalık belkide bir haftayı aşkın olay. Resmi Basın bültenleri Bartın Valiliğinde bulunuyor. sorulması, şayet benim göndermem gerekiyorsa fask veya E- mailde çekebilirim. Temennimiz güncenliğini koruyan haberlerin kamu oyuna duyurulmasıdır. Mazot çalıntı haberi doğrudur. Ancak bir haftalık haberdir.Saygılarımla