17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

TOBB Başkanı Bartın'a geliyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Milli Prodüktivite Merkezi Sonuç Değerlendirme Toplantısı ve Bartın İlköğretim okulları öğrencileri arasında yapılan resim yarışmasının ödül töreni için Bartın'a geliyor.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (BTSO) tarafından yapılan açıklamaya göre, 14 Mart 2008 Cuma günü Bartın Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleştirilecek Milli Prodüktivite Merkezi Sonuç Değerlendirme Toplantısına TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu katılacak.

Bartın TSO Başkanı Mehmet Kemik, Milli Prodüktivite Merkezi toplantılarının amacının Bartın'da üretim yapan, ticari faaliyetini sürdüren tüccar, sanayici ve iş adamları ile birlikte kamu ve resmi daire çalışanlarının, hizmetlerinin verimliliğini artırmak olduğunu söyledi.

Kemik, "Bartın üretirken, imalat yaparken, katma değer ve istihdam oluştururken, kamu çalışanlarının da aynı özveri ve düzen içinde hizmet bilinç ve kalitesini yükseltmeleri gerekmektedir. Birlikte yürütülen işbirliğinin sona ererken, eğitim ve bilgi süreci fahri temsilcileridir. Üyelerin her türlü bilgi talebinde ve yapılan eğitim seminerleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye odamız web sitesinden veya odamızdan ulaşılabilirler. Bartın'ın kalkınma süreci bilgi ve eğitimden geçmektedir" dedi.

Bartın TSO Başkanı Mehmet Kemik, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılacağı programda ülke ekonomisi ile ilgili açıklamalar yapacağını da sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2008 Çarşamba 10:24:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?