17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Toptan'ın davetlisiydiler

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Köksal Toptan, Bartın'ın Amasra ilçesinde ismini taşıyan okulun öğrencilerini Ankara'ya davet etti. Okul öğrencileri TBMM Başkanının davetlisi olarak Ankara'ya gitti.


Bartın'ın Amasra ilçesinde bulunan Amasra Köksal Toptan İlköğretim Okulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın davetlisi olarak Ankara'ya gitti. TBMM Başkanı Köksal Toptan'ı ziyarete, Bartın Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, Amasra ilçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Özkök, Köksal Toptan Lisesi Müdürü Rahmi Eraslan, Köksal Toptan İlköğretim Okulu Hasan Atay, halk oyunları eğitmenleri, halk oyunları ekibi ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler kokteyl salonunda 23 Nisan resim ve fotoğrafları sergisini gezdikten sonra, TBMM Başkanı Köksal Toptan ile birlikte yemek yedi. Meclis rehberi tarafından öğrencilere Türkiye Büyük Millet Meclisi gezdirildi. Program çerçevesinde son olarak öğrencilere Anıtkabir, Hayvanat Bahçesi ve Atatürk Orman Çiftliği gezdirildi.


TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın davetlisi olarak Ankara'ya giden 25 kişilik kafileye TBMM Başkanı Köksal Toptan tarafından çeşitli hediyeler verilirken, Bartın'dan giden heyet de Meclis Başkanı Toptan'a çeşitli hediyeler takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 13:24:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?