22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Trafik kazalarına düdüklü protesto

Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü Rock şarkıcısı Barış Akarsu'nun sevenleri Amasra'da, Türkiye'de yaşanan trafik kazalarını düdük, ıslık ve alkışlarla protesto etti.


Bartın'ın Amasra ilçesinde Barış Akarsu hayranları Türkiye'deki trafik kazalarını protesto etmek için bir araya geldi. Yüzlerce Barış Akarsu hayranı düdük, ıslık ve alkışlarla Türkiye'nin bir çok yerinde yaşanan trafik kazalarını ve trafik kazalarının ölümlere ve sakatlıklara sebebiyet vermesini protesto etti. Barış Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu herkesin dikkatli araç kullanmasını istedi. Baba Akarsu, "Barış'ımızın evladınızın Bodrum Torba Kavşağında kaza yapmasının 2. yıldönümünü yaşıyoruz. Bizbunu ölüm yıldönümü olarak görmüyoruz. Barış Akarsu'nun doğum günü olarak kutlamaya inanmak istiyoruz. Ama maalesef bu acı gerçek. Bu acı sadece bizi yakmadı. Ülkemizde binlerce, milyonlarca insanımızın canını yakıyor. Biz Bodrum Torba Kavşağı'nı baz alarak Türkiye'deki ölüm kavşaklarına, ölüm yollarına ve ölüm virajlarına mesaj yolladık. Trafikte hoşgörü, sevgi ve Barış olsun istedik. Torba Kavşağı'nın iyileştirme ve düzenleme haberlerini duyduk. Bu sevindirici bir haber. Mücadelemiz sonuna kadar devam
edecek. Sadece Torba Kavşağı değil, tüm ölüm yollarının alt yapı yetersizliğinin düzeltilmesini istiyoruz. Başka Barış'lar ölmesin, başka ailelerin canı yanmasın istiyoruz. Bunun için trafikte Barış istiyoruz" dedi.
Barış Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu'nun konuşmasının ardından Türkiye'nin bir çok kentinden gelen Barış Akarsu hayranları ellerindeki düdükleri çalıp, ıslık ve alkışlarla trafik terörüne demeye çalıştı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 10:51:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?