17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Trafik polislerine ödül

Bartın Emniyet Müdürlüğü, yayaya çarparak kaçan otomobilin bulunması ve sürücünün yakalanması için başarılı çalışmalarda bulunan personelini teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.


Bartın il Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Emniyet Müdürlüğü önündeki kavşakta yayaya çarptıktan sonra olay yerinden kaçan ve plakasının son rakam grubu alınan otomobil ve sürücüsünün yakalanmasında emeği geçen polislere teşekkür belgesi verildiği bildirildi. Son harf rakam grubu 473, kırmızı opel marka otomobil üzerinde çalışmalar yapan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü personeli kazaya karışıp olay yerinden kaçan aracın, 74 BC 473 plakalı araç olduğu tespit etti. Ekiplerin belirlenen otomobil plakası üzerinde yaptığı çalışmalarda, otomobil Devlet Hastanesi önünde aracı park halinde buldu.Otomobilin bulunmasının ardından araç sürücüsü de yakalanarak gözaltına alındı.
Emniyet Müdürü Mesut İnce, otomobil ve sürücünün yakalanmasında çalışma yapan personelini ödüllendirdi.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 13:34:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahhhhhhh IP: 85.110.163.xxx Tarih : 26.06.2008 19:56:48

sn. mudur bey personeline hep plaket ödül veriyorsun güzel birde vatandaş ne diyor polislerininzle alakalı bir anketde öyle yapsanıza kamyoncular,minibüscüler vvssss.lerle başarılar