17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

TSO, TSE denetiminden geçti

TSO, TSE DENETİMİNDEN GEÇTİ

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Türk Standartları Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen 5. uygulamayı da başarıyla geçti.

Bartın TSO tarafından yapılan açıklamaya göre, 23 Mayıs 2006 tarihinde Kalite Yönetim Sistemi Belgesi alan ve 06 Mayıs 2010 tarihinde Türk Standartları Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen 5. Tetkikini geçen Bartın TSO'nun, bu uygulamadan da başarıyla geçtiği bildirildi. TS EN ISO 9001:2008 versiyonu üzerinden gerçekleştirilen tetkikte Bartın TSO Kalite Sistem Yönetimi elementleri üzerinden denetlendi. Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz,Genel Sekreter Ender Yeğen ve Kalite Yönetim Temsilcisi Ela Kantarcıoğlu tetkikte hazır bulundu. Kalite Yönetim Sisteminin ve kalitenin önemini vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz, oda olarak çalışmalarının devam ettiğini ve bu bağlamda geliştirilmesi gerekli olan yönlerinin tespiti ve çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz, "Bununla birlikte Bartın TSO Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye'nin tamamını kapsayacak şekilde iş hayatının gelişmesini ve büyümesini sağlamak için yerel, bölgesel ve ulusal düzeylerde en yüksek temsil, hizmet ve destek sunacak bütünleşik tek bir yerel iş destek kuruluşları şebekesinin oluşturulmasını amaçlamaktadır. Bu amaçla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin, İngiltere Odalar Birliğinin işbirliği ile 2001 yılından itibaren yürütmeye başladığı ve 30 Haziran 2005 tarihinden itibaren de Türk Loydu Vakfı ile birlikte sürdürülen proje çerçevesinde, Türk oda sistemi için oldukça önemli olan 'Kalite Stratejisi' çalışmalarını içeren Akreditasyon çalışmalarına Bartın Ticaret ve Sanayi Odası 05 Ağustos 2008 tarihinde dahil olmuş ve 365 oda ve borsa içinde 53. sırada yer almıştır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 16:03:03
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 10:57:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?