17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

TSO ile İş Bankası arasında protokol

Bartın TSO ve İş Bankası arasında hazırlanan protokolle işbirliği anlaşması imzalandı.

Bartın TSO'da yapılan toplantıya İş Bankası Ticari Satış Direktörü Hakan Sinan ve Bartın Şube Müdürü Erol Öztürk ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kemik,Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Sayman Üyesi Serkan Özbakan,Genel Sekreter Asuman Aymutlu katıldı.

İşbankası ile Bartın TSO arasında yapılan protokol imza töreninde konuşan Bartın TSO Başkanı Mehmet Kemik, "Bartın'da şubesi bulunan bankalarla yönetime geldiğimizden bu yana 8 banka ile kredi protokolleri imzaladık. Bunların bazıları değişen ekonomik şartlara ve faizlere göre yenilendi. Şimdi işbankası ile yeni bir işbirliği protokolü imzalıyoruz. Amacımız Bartın'daki sivil insifiyatin temsilcisi odamıza bağlı üyelerimizin finans zorluklarını çözmektir. Ucuz ve uzun vadeli kredi imkanları yatırım,istihdam yaratan iş alemimize yeni aktivitasyonlar katacaktır. Bartın'a ve ülkemize hayırlı olması dileğiyle işbirliği protokolü odamıza ve işbankamıza yeni bir dayanışma örneği olacaktır. Hayırlı olsun" dedi.

İş Bankası ile Bartın TSO arasında 27 Şubat 2008 tarihinde imzalanan protokol ile Oda üyeleri özel koşullarla nakdi kredi kullanma imkanına sahip oldu. Protokol, İş Bankası Ticari Satış Direktörü Hakan Sinan ve Bartın Şube Müdürü Erol Öztürk ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kemik, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Sayman Üyesi Serkan Özbakan, Genel Sekreter Asuman Aymutlu Özden tarafından imzalandı.

Üye firmaların muhtelif finansman ve nakit yönetimi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla imzalanan protokolde Ticari Ölçekli Firmalar için, "Küçük İşletmeler YTL Kredileri, Küçük İşletmeler Orta ve Uzun Vadeli Yatırım Kredisi, Küçük İşletmeler İhracat Döviz Kredisi, Küçük İşletmeler Faturalı Alışveriş Kredisi, İşyeri Kredisi, Ticari Taşıt Kredisi, Traktör Kredisi, Tarım Ekipman Kredisi, Küçük ve Orta Ölçekli Tarımsal İşletmeler Kredisi" sunulurken, aynı protokolle Nakit Yönetimi Ürünleri çerçevesinde Elektronik çek tahsilatı, Çoklu Havale-Eft sistemi, Düzenli Ödeme Sistemi, Muhasebe Yönetimi" hizmetlerinin verileceği kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 14:15:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?