15
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

TSO üyesine ucuz kredi

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Vakıfbank Bartın Şubesi arasında, 10 yeni kredi imkanı sağlayacak olan protokol imzalandı.

Bartın TSO’nun bin 600 üyesinin ihtiyaç duyduğu kısa, orta ve uzun vadeli nakit ve gayri nakdi kredi ihtiyaçlarının Vakıfbank kredi kaynaklarından oluşan, "İşyeri edindirme, uzun vadeli ödeme dönemli, uzun vadeli taksitli işletme, itibar, araç ve filo, makine alımı, turizm destekli, trlibor, banka kaynaklı ihracat, KOSGEB ihracat destekli ve banka kaynaklı yatırım kredileri" olmak üzere toplam 10 yeni kredi sözleşmesi, TSO Başkanı Mehmet Kemik ve Vakıfbank Bartın Şubesi Müdürü Bülent Çakmak arasında imzalandı.

TSO Başkanı Mehmet Kemik, imzalanan protokol ile üyelerine kolay kredi sağlanacağını ifade ederken, Banka Müdürü Çakmak ise sağladıkları kredi imkanlarıyla sanayici, işadamı ve tüccarları desteklediklerini söyledi.

İmzalanan sözleşmeye göre 50 bin ile 500 bin YTL arasında değişen kredi imkanlarında ihracatta sıfır ve diğer kredi imkanlarında yüzde 1.70 faizli 18 ay geri ödemeli kredi imkanı sağlanacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2005 Salı 16:49:59
Güncelleme :16 Nisan 2005 Cumartesi 15:06:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?