15
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

TSO Valiyi ziyaret etti

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz ve yönetim kurulu üyeleri, Bartın Valisi Halil Işık'ı makamında ziyaret etti.


Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz ve yönetim kurulu üyeleriyle valilik toplantı salonunda görüşen Vali Halil Işık, ziyaretten memnun kaldığını belirtti. Yeni yönetimin Bartın için hayırlı uğurlu olmasını dileyen Işık, şöyle konuştu: "Sivil toplum kuruluşlarımızın içerisinde ticaret ve sanayi odalarımızın çok önemli yeri var. Devletin vereceği hizmetler yanında sizlerinde gerek Bartın'a gerek ülkemize vereceğiniz hizmetler büyük önem taşıyor. Bu nedenle bundan sonra Bartın için
yapacağımız, ülkemiz için yapacağımız bütün hizmetlerde bir ve beraber olacağız."
Bartın'ı çok daha güzel noktalara getirmenin gayreti içerisinde olacaklarını anlatan Vali Halil Işık, sözlerine şöyle devam etti: "Güç birliği ile çok şeylerin başarılabileceğine inanıyorum. Bu anlamda bu iradeyi de Bartın'da görüyorum. Sizler de çok önemli bilgi ve birikimlere sahipsiniz. Yeni seçilmiş olmanın verdiği heyecanla bu gücün çok daha güzel noktalara gelebileceğine inanıyorum. Tebrik ediyor, görevinizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum ve ziyaretiniz için ayrıca teşekkür ediyorum."

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu üyeleriyle görüş alış verişinde bulunan Vali Işık, Bartın Üniversitesi ve kampüs alanı için Ankara'da görüşme trafiğinde bulunduğunu, bilgi ve birikimlerini Bartın için harcamaktan asla kaçınmayacağını söyledi. Işık, sivil toplum kuruluşları ve tüm Bartınlılarla aşamayacakları engel olmadığını da sözlerine ekledi.


Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz de Vali Halil Işık'a görevinde başarılar dileyerek, birlik ve beraberlik içerisinde Bartın'ın önünü açma konusunda mücadele edeceklerini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 15:45:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?