17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

TSO web sayfasını yeniledi

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (BTSO) faal olarak kullandığı, Bartın ve Odanın tanıtımının yapıldığı, yatırımların ve çalışmaların anlatıldığı internet sitesini değiştirerek yeniledi.

Bartın TSO'dan yapılan açıklamaya göre, www.bartintso.org.tr adresindeki web sitesi yenilendiği bildirildi. TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kemik, "Üyelerimizin kolayca erişebilecekleri sitemizde Bartın TSO hakkında bilgiler, güncel duyuru ve haberler, Bartın TSO üye listesi bilgi bankası, yayınlarımız, fuarlar ve diğer bilgiler yer alıyor. Aynı zamanda üyelerimiz artık talep ve beklentilerini üye talep formumuz sayesinde rahatça bizlere iletebilecekler ve bunun yanında üye memnuniyet anketi sayesinde görüş ve önerilerini açıkça dile getirebileceklerdir.

TOBB, Dış Ticaret Müsteşarlığı, Milli Prodüktivite Merkezi, Avrupa Bilgi Merkezi gibi bir çok sitenin linklerinin de yer aldığı sitemiz İngilizce dilinde de yayın yapmaktadır. Tamamen şeffaflığa yönelik çalışmalarını sürdüren Bartın TSO Yönetimi üyelerinin beklenti ve istekleri doğrultusunda çalışmalarına devem etmektedir. Bu konuda her zaman bilginin ve en iyiyi başarma arzusunun peşinden giden bizler yeni nesillere güzel miraslar bırakmanın mutluluğunu yaşamaktayız" dedi.

Bartın TSO Başkanı Mehmet Kemik, küreselleşen dünyada ülkelerin, şehirlerin birbirine yakın olduğu bu zamanda daha fazla iletişim ve daha fazla bilginin ışığında ilerlediklerini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2008 Salı 14:58:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?