18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

TSO'dan ankete katılın çağrısı

Türkiye İş Kurumu Bartın İl Müdürlüğü, Bartın TSO'dan işgücü piyasası verilerini derlemeye yönelik olarak yapılan ankete katılmaları ve katkı sağlamalarını istedi.

Türkiye İş Kurumu Bartın İl Müdürlüğü işgücü piyasası verilerini derlemeye yönelik olarak yapılan ankete Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) üyelerinin de katılmasını istedi. Bartın TSO Başkanı Mehmet Kemik, üyelerine çağrıda bulunarak Türkiye İş Kurumu Bartın İl Müdürlüğü tarafından yapılan ankete katımlarını istedi.

Kemik, "İlimizin istihdam ve mesleki eğitim politikalarının oluşturulması, istihdamı koruyucu politikalar geliştirerek işgücü açığının belirlenmesi çok büyük önem arz etmektedir. Türkiye İş Kurumu Bartın İl Müdürlüğü bu kapsamda işgücü piyasası verilerini derlemek amacıyla elektronik anket geliştirmiştir. Amaç, anketten elde edilen veriler ışığında işgücü piyasasında meydana gelen gelişme ve değişmelerin işgücü üzerindeki etkisini ortaya çıkartmak ve alınması gerekli önlemleri belirlemektir. Anketin üyelerimiz tarafından doğru ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir. Anket doldurulmasına yardım etmek amacıyla Türkiye İş Kurumu Bartın İl Müdürlüğü tarafından anket çalışmasına 180 numaralı telefon aranarak yardım alınabilecektir. Üyelerimizin bu çalışmaya katılmalarını önemle rica ediyor, ilimizin işgücü verilerinin derlenmesine katkı sağlamalarını umuyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 14:47:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?