18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

TSO'dan Başkan Akın'a ziyaret

TSO YÖNETİMİ BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İsmail Toksöz ve yönetim kurulu üyeleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti.

Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Akmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Halil Balık, Yönetim Kurulu Üyesi Birol Dikyurt, Yönetim Kurulu Üyesi Sami Karakaş ve Meclis Üyesi Alaaddin Kıral, Belediye Başkanı Cemal Akın' ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin'inde hazır bulunduğu ziyarette Ticaret ve Sanayi Odasıyla Belediye'yi ayrı görmediğini söyleyen Belediye Başkanı Cemal Akın, "Ticaret ve Sanayi Odası büyük önem arz ediyor. Sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte olursak büyük yol katledeceğimize inanıyorum. Kurumlar arasında kavga olmamalı. Kurumlar arası kavga olmadan Bartın için en iyisini yapmamız gerekiyor." dedi.

Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz, "Bartın için ne gerekiyorsa bizde seve seve yaparız. Her zaman desteğimiz Bartın'ın ekonomisinin ve turistik yerinin en iyi yere gelmesi için olacaktır" dedi.

Sohbet havasında geçen ziyarette Bartın'ın gelişme süreciyle ilgili Belediyenin yapacağı çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Cemal Akın, "Çok güzel projelerimiz var. Bartın'ın yalnızca deniziyle, kumsalıyla değil; tarihi evleri ve mekanlarıyla da anılması gerekir. Bu nedenle Bartın'daki bazı mekanlarımızı restore ederek Bartın turizmimize kazandırma düşüncesi içindeyiz. Bartın için her zaman birlikte hareket etmeliyiz. Biz bir bütünüz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 12:09:04
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 13:28:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?