17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

TSO'dan eğitime destek

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından 2008-2009 eğitim öğretim yılı başında 200 üniversite öğrencisine eğitim yardımı yaptı.


Bartın TSO tarafından yapılan açıklamaya göre, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'nın her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim ve öğretim yılının açılmasıyla birlikte üniversite de okuyan öğrencilere eğitim yardımında bulunduğu açıklandı. Bartın TSO Başkanı Mehmet Kemik, "Eğitim, kadın, erkek her yaşta ve düzeyde insanın toplum içinde kendini gerçekleştirebilmesi ve topluma katkıda bulunabilmesi için gereksinim duyduğu önemli bir araçtır. Çağdaşlaşmanın ve ekonomik kalkınmanın temel dayanağı olan eğitim, pek çok gelişmekte olan ülke gibi, Türkiye'nin de en önemli ve öncelikli konularının başında gelmektedir. Eğitim ve öğretim sistemimizin ana çerçevesini oluşturan Cumhuriyet' in temel ilkelerine bağlı kalınarak her düzeydeki eğitsel etkinliğin yoğunlaştırılması, bilgi toplumuna ulaşmada önemli yarar sağlayacaktır. Bu anlayış çerçevesinde Bartın Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 200 üniversite öğrencisine eğitim yardımı yaptık" dedi.


Bartın TSO Başkanı Mehmet Kemik, 4 yıllık çalışma döneminde 600' e yakın üniversite öğrencisine bir defaya mahsus kitap yardımı olarak, maddi ve ayni yardım yapıldığını ve öğrencilere girdikleri bu uzun eğitim-öğretim sürecinde her zaman destek olacaklarını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 10:48:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?