17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

TSO'dan İş Kurumu Müdürü'ne ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Mehmet Kemik ve yönetim kurulu üyeleri, İş Kurumu Müdürü Ramazan Erdim'i makamında ziyaret etti.


BTSO Başkanı Mehmet Kemik, Genel Sekreter Asuman Aymutlu Özden, Bartın TSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Komisyon Başkanı Nurten Şahiner ve üyeler Safiye Savtekin, Ümran Bayraktar, Ülkü Kemik, Jale Genç ile MG Danışmanlık firma yetkilisi Seçil Yıldırım, KOSGEB ve MG Danışmanlık, Özelleştirme Sosyal Destek Projesi - 2 kapsamında, Bartın' da öncelikle özelleştirmeden dolayı işsiz kalan veya halen işsiz olan ve kendi işini kurmak isteyenlere gerekli olan eğitim ve danışmanlık hizmeti için yapılan çalışmalara destek vermek amacıyla İş Kurumu Müdürü Ramazan Erdim' i makamında ziyaret etti. BTSO Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu otel işletmeciliği, gazino ve restoran işletmeciliği konusundaki yardımcı elemanların yetersiz olması ve bu konudaki eleman ihtiyacı konusunda birlikte hareket etmek istediklerini İş Kur'a bildirmişlerdi. Önümüzdeki günlerde hangi iş kolları konusunda karar vereceklerini ifade eden Bartın Kadın Girişimciler Kurulu Komisyon Başkanı Nurten Şahiner, "Amacımız BTSO öncülüğünde iş ve istihdamı artırmak Bartın'daki iş ve eğitim kalitesini yükseltmektir" dedi.


Bu konuda kendilerine destek olan İş Kur Müdürlüğü'ne teşekkürlerini iletti. BTSO, daha önce İş Kurumu ile birlikte ahşap gemi-yat imalatçılarına yönelik eleman yetiştirme, tarımsal desteklerle ve defne imalatıyla ilgili iş edindirme, ön muhasebe ofis elemanı yetiştirme konularında birlikte hareket etmiş ve bu konuda belirli bir başarı yakalamıştı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 16:17:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?