17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

TSO'dan kardeş okula destek

Bartın TSO tarafından “Kardeş Okul” projesi kapsamında Şehit Gürdal Çakır İlköğretim Okulu ve Budakdüzü İlköğretim Okulu'na yardım yapıldı.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ile Bartın ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından başlatılan “Kardeş Okul” projesi kapsamında Şehit Gürdal Çakır İlköğretim Okulu ve Budakdüzü İlköğretim Okulu'na kitap, kırtasiye, giyecek yardımı yapıldı. Yardım kampanyası kapsamında Bartın Valisi İsa Küçük, TSO Başkanı Mehmet Kemik, TSO Başkan Yardımcısı Ömer Yelkenci, Milli Eğitim Şube Müdürü Maksut Eratik okulları ziyaret etti. “Kardeş Okul” projesi kapsamında Şehit Gürdal Çakır İlköğretim Okulu'na 80 masal kitabı, 130 hakiye kitabı, 80 Atatürk'ün Nutuk kitabı, 8 poşet kırtasiye malzemesi, 22 kaban, 27 çift bot ve öğrenci sayısı kadar forma verilirken, Budakdüzü İlköğretim Okulu'na 17 kırtasiye malzemesi, 15 çift bot, 10 kaban verildi.

Bartın Valisi İsa Küçük, öğrencilerden çok okumalarını isteyerek, hepsinin başarılı olmasını istedi. TSO Başkanı Mehmet Kemik, “TOBB'nin desteği ile 'Kardeş Okul' projesi başlattık. Proje kapsamında kardeş okul seçtiğimiz okullara yardımlar yapıyoruz. Bu proje sayesinde yardıma ihtiyacı olan okullara destek sağlıyoruz. Elimizden geldiği kadarıyla sorunlarını çözmeye çalışıyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından Vali İsa Küçük, TSO Başkanı Mehmet Kemik, TSO Başkan Yardımcısı Ömer Yelkenci ve Milli Eğitim Şube Müdürü Maksut Eratik öğrencilere kitap dağıttı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 17:37:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?