16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

TSO'ya önemli ziyaret

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret etti. Tanrıverdi, Bartın'ın hak ettiği yere kavuşması gerektiğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Yakup Ulupınar ve AK Parti Belediye Başkan adayı Emin Özkan ile birlikte Bartın TSO'yu ziyaret etti. Ziyarette Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz, Meclis Başkanı Halil Çelen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Akmaz, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri hazır bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, yeni yönetime gelen TSO Başkanı İsmail Toksöz, Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerine görevlerinde başarılar diledi. Tanrıverdi, Bartın TSO'nın ekonominin temel taşı olduğunu, Bartın ticari ve sanayi hayatına yön verdiğini dile getirerek, seçimlerden sonra yeni göreve gelecek olan Belediye Başkanı'nın da sivil toplum örgütleriyle uyum içerisinde çalışması gerektiğini ifade etti. Bartın'ın hak ettiği hizmete bir an önce kavuşması gerektiğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, seçimlerin barış içerisinde ve demokratik bir yolla tamamlanması temennisinde bulundu.

TSO Başkanı İsmail Toksöz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi' ye Bartın TSO ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Toksöz, "Bartın TSO 103 yıldır Bartın'a hizmet veren bir kuruluştur. olduğunu, 1900'ü aşkın üyesine hizmet verdiğini ve Odada 10 personelin çalıştığını ifade etti. Ayrıca Başkan Toksöz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi'ye Bartın'daki ticari ve sanayi hayatıyla ilgili bilgiler de vererek, daha önce İlimizi ziyaret eden Sanayi ve Ticaret Bakanı Sayın Zafer Çağlayan'a sunmuş oldukları Bartın'daki sanayi sektörünün sorunlarının yer aldığı brifing raporundan Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi' ye de sundu.

Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz, sivil toplum kuruluşları olarak her zaman göreve gelen Belediye Başkan'ına her zaman destek olacaklarını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 13:19:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?