17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

TTNET Vitaminden eğitici program

Bartın Telekom Müdürü Metin Ay, TTNET Vitaminin, Milli Eğitim Bakanlığı müfredata uygun olarak geliştirilmiş ve internet üzerinden kullanılan bir eğitim aracı olduğunu belirtti.

Telekom Müdürü Metin Ay, eğitimci ve öğrencilerin bilgisayar ortamında ders yapacağını da sözlerine ekledi.

Bartın Telekom Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, TTNET Vitaminin, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak geliştirilmiş ve internet üzerinden kullanılan bir eğitim destek aracı olduğu, TTNET Vitaminin ilköğretim 4-5-6-7 ve 8. sınıfı öğrenci ve öğretmenlerinin eğitim hayatını kolaylaştırmak için hazırlandığı açıklandı.

Bartın Telekom Müdürü Metin Ay, "TTNET Vitamin ile artık çocuklar evden eğlenerek sıkılmadan okuldaki derslerini, bilgisayar bayında tekrar edebilecekler. Böylece öğrencilerin hem ailelerine ayıracak zamanları olacak hem de öğretmenlere ertesi gün onları sınıfta derslerine hazırlanmış olarak bulacak. TTNET Vitamin Matematik, Fen ve Teknoloji, Türkçe ve Sosyal Bilgiler derslerini içerir. TTNET Vitamin içinde öğrencilerin dersleri kolayca anlamasına yardım eden, öğrencilerin derste olan ilgisini artıran sesli konu anlatımları bulunmaktadır. Çocukların öğrenme motivasyonunu artıran canlandırmalar ve dikkatini canlı tutan interaktif etkinlikler ile ders anlatımları eğlenceli hale getirilmiştir. TTNET Vitamin içerisinde ayrıca hem sınıfta uygulanabilen hem de öğrencilerin anlayarak yapabileceği deneyler ve etkinlikler bulunmaktadır" dedi.


Bartın Telekom Müdürü Metin Ay, Bartın Güzel Sanatlar Lisesi konferans salonunda 1 saatlik eğitim programı olacağını, milli eğitim personeli, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilere yönelik eğitim programı olacağını ifade etti.

İha
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 18:45:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sezer ermez IP: 78.173.177.xxx Tarih : 24.01.2009 12:17:58

dersleri için yardımcı oluyor bunu kim yaptısa teşekür ederim yakında bu derslarile eğitileceğiz metin aya teşekür ederim SEZER ERMEZ