22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Tüm Bel-Sen'den protesto

Bartın’da, geçtiğimiz günlerde Bartın Belediyesi çalışanlarının saldırıya uğraması ile ilgili olarak Tüm Bel-Sen Bartın İl Temsilciliği açıklama yaparak olayı protesto etti.

Hükümet Caddesi’nde biraraya gelen Tüm Ben Sen üyeleri adına basın açıklaması yapan İl Temsilcisi Ali Çapri, belediye çalışanlarının saldırıya uğramasına tepki gösterdi. Bartın Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Erol Demirkoparanoğlu ve Fen İşleri Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan inşaat teknikeri Güçlü Ocakcı’nın saldırıya uğradığını söyleyen Çapri, "Belediyedeki örnek çalışmaları nedeni ile hem belediyenin hem de Bartın halkının takdirini kazanan ve kendilerini ispatlamış arkadaşlarımızın saldırıya uğramasını kınıyoruz" dedi.

Kanunlara aykırı olarak haksız kazanç elde etmek isteyen kişilere karşı uygulanan yaptırımları engellemek isteyen kamu personelini korkutmak amacıyla bu tür baskıların uygulandığını ifade eden Çapri, "Ülkemizde çoğu zaman dürüst çalışma yapan bir çok kamu çalışanı, gerekli önlemler alınmadığı için görevlerinden dolayı hedef olup saldırıya uğramaktadır. Bu tür saldırılar susturma amaçlıdır. Arkadaşlarımıza yönelik bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu saldırılar ilk değil böyle giderse son da olmayacaktır. Aynı saldırılar çoğu kez belediye zabıta memurlarına da yapılmaktadır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2005 Cumartesi 05:06:29
Güncelleme :14 Haziran 2005 Salı 14:52:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?