17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Tunç, muhtarları dinledi

TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Kumluca beldesine bağlı köy ve mahalle muhtarları ile Kumluca Bağdatlı köyünde bir toplantı gerçekleştirerek, muhtarların sorunlarını dinledi.

Muhtarlar ile yapılan görüşmeye TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Milletvekili Yılmaz Tunç'un yanı sıra, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve bazı teşkilat mensupları katıldı.

Milletvekili, Öncüler, Konuklu, Bağdatlı, Döngeller, Kızıllar, Kirsinler, Yeni Kışla, Çubuklu, Hisar, Konak, Ceyüpler, Yılanlar, Dibektaş, Doğan ve Ulu köy muhtarları ile bazı kooperatif başkanları ile görüştü.

Toplantıda muhtarlar köylerine yapılan hizmetler nedeniyle Milletvekili Yılmaz Tunç'a teşekkür ederken, yapılmasını istedikleri hizmetlerle ilgili olarak da taleplerini iletti. Milletvekili Yılmaz Tunç, köy muhtarlarını tek tek dinledikten sonra, AK Parti iktidarının Köydes projesi ile köylere çok önemli hizmetler yaptığını, bundan sonra da bu hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Milletvekili daha sonra Kumluca'daki esnafları da ziyaret etti.

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 10:37:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?