18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Tunç, TOKİ'de incelemelerde bulundu

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Toplu Konut Evlerinin olduğu alanda incelemelerde bulundu.

Milletvekili Tunç, Bartın'ın modern bir şehir haline geldiğini söyledi.
AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Avukat Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar ile birlikte TOKİ konutlarını ziyaret ederek, TOKİ'de yapılan İlköğretim Okulu, Alışveriş Merkezi, Cami, Sosyal Tesisler ve Konutlarda incelemelerde bulundu.

Yapımı geçen yıl tamamlanan 1. etap konutlar 509 adet daireden oluşuyor. Bu konutların 192'si alt gelir grubu için inşa edildi. Yapımı tamamlanıp geçici kabulü gerçekleştirilen 2. etap ise 210 konuttan oluşuyor. Toplu konutlar içerisinde inşası tamamlanın ticaret merkezi ise Bartın'ın en büyük ve modern alışveriş merkezi unvanını kazanacak. Ticaret merkezi içerisinde yer alan geniş süpermarketi, dükkanları, kafeteryası ve otoparkı ile önemli bir ihtiyacı gidermiş olacak. Toplu konutlar içerisinde yer alan Cami inşaatı da tamamlanmış duruma geldi. Toplu Konutlar içerisinde inşası tamamlanan laboratuarları, teknoloji sınıfları, çok amaçlı salonu, ilgi çekici mimari yapısı ile göz dolduran İlköğretim okulu 24 derslikten oluşuyor. Okulda incelemelerde bulunan Milletvekili Tunç, "İlköğretim okulu bu yıl eğitim öğretime açılacak. TOKİ' nin hedefi 500 bin konut yapmak" dedi.
Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'da Sosyal donatıları ile birlikte inşa edilen 719 adet konutla Bartın'a çağdaş bir şehir ilave edildiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 11:26:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?