18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Tunç Almanya'da Arıtlılarla buluştu

AKP Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Bartınlılar Gecesi için gittiği Almanya'da Arıtlılarla kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Bartınlılar Gecesi için gittiği Almanya'da Arıt-Aydınlar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin kahvaltı programına katılarak sohbet etti.

Sıcak bir diyalog ortamında geçen kahvaltı programına Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, Amasra Belediye Başkanı Ali Yıldırım, Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kayış, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Manav, Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Kurucaşile Belediye Başkanı Hüseyin Sevim, Avrupa'da yaşayan Bartınlılar Derneği Başkanı Bekin Birinci ve Arıt Aydınlar Derneği üyeleri katıldı.

Kahvaltıda Arıt Aydınlar Dernek Başkanı Ali Poyraz, Milletvekili Tunç ve beraberindekilere kahvaltı davetine katıldıkları için teşekkür etti. Milletvekili Tunç ise, gurbetteki derneklerin önemine değinerek, “Birlik ve beraberliğin sağlanması adına önemli görevler üstleniyorsunuz, çalışmalarınızda bizlere düşen ne olursa yapmaya hazırız” dedi.

Bartın ve Arıt'taki hükümet icraatlarına değinen Tunç, Bartın-Arıt-Aydınlar yolunun tamamının ihale edilerek 2011 yılında bitirilmesi için çalıştıklarını belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 22:34:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?