17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Tunç Antlılardan 'evet' istedi

MİLLETVEKİLİNDEN REFERANDUM ÇALIŞMASI

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Avukat Yılmaz Tunç, Bartın'da 12 Eylül referandumu çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, İl Genel Meclisi üyeleri Kenan Dursun ve Sefai Dikyurt ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte Bartın merkeze bağlı Arıt beldesi ve köylerinden referandum çalışması yaptı.

 Milletvekili Tunç, "Çeteler, Ergenekoncular ve terör örgütleri, Anayasa değişikliğinden rahatsız oldu. 12 Eylül tarihinde tarafsız yargının çetelerden hesap sormasına 'Evet' diyeceğiz. Anayasa değişikliği referandumu Türkiye için bir dönüm noktasıdır. Ülkemizin demokratik bir hukuk devleti olmasını istemeyenler, hukukun üstünlüğü yerine üstünlerin hukukunun geçerli olmasını isteyenler, çetelerden ve Ergenekonculardan hesap sorulmasını istemeyenler, Anayasa değişikliklerine karşı çıktı. 12 Eylül tarihinde tarafsız yargının, çetelerden hesap sormasına 'Evet' diyeceğiz. Anayasa değişikliğinin maddeleri ile ilgili hiçbir eleştiri getiremeyen muhalefet partileri CHP, MHP ve BDP, sadece karalama peşindeler. Milletimiz vereceği beyaz oylarla karalama yapanları sandığı gömecek ve ülkemizin demokratikleşmesi, hak ve özgürlüklerin korunması, siyasi istikrarla birlikte ekonomik istikrarın sağlanması için 'Evet' diyecektir" dedi.

Arıt ve Aydınlar'da vatandaşlar AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'a yakın ilgi göstererek, referandumda gerekeni yapacaklarını, geleceğin daha aydınlık olması için oy kullanacaklarını ve "Evet" diyeceklerini söyledi.

MİLLETVEKİLİNDEN REFERANDUM ÇALIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2010 Pazartesi 11:23:03
Güncelleme :2 Ağustos 2010 Pazartesi 11:35:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?