16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Tunç seçim çalışmalarında

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Kozcağız'da ziyaretlerde bulunan Tunç, Kozcağız'ın bu seçimde büyük düşüneceğini ve AK Belediyeciliği başlatacağını söyledi.
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Kozcağız Belediye Başkan adayı Mustafa Karaman, İl Genel Meclisi Üyeleri Ali Kartal, Recep Kantarcıoğlu, Belediye Meclis Üyesi adayları ve teşkilat mensupları ile birlikte, esnafları ziyaret etti. Milletvekili Tunç, "29 Mart'ta Kozcağız'da ışıkları yakalım. Kozcağız için artık büyük düşünme vaktidir. Mustafa Karaman geçmişte Kozcağız'a güzel eserler bırakmış, tecrübeli bir Belediye Başkanıdır. Bu kez AK Parti'nin gücünü, hükümetin gücünü de arkasına alarak, Kozcağız'da yerel kalkınmayı başlatacak, çok daha büyük projelere imza atacaktır" dedi.
AK Parti hükümeti olarak Kozcağız merkezine ve köylerine çok güzel hizmetler verdiklerini söyleyen AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Ahmetler İlköğretim Okulu'nu 1 yılda yaptıklarını, Kozcağız'a ana okulu yaptıklarını, Kozcağız'da 2 adet hekim varken, bu gün aile hekimliğine geçerek, doktor sayısını 6'ya çıkardıklarını, Kozcağız'a Spor Tesisleri yaptıklarını, Beldes'ten Kozcağız'a 300 bin TL aktardıklarını, Kozcağız kavşağını düzenlediklerini, Kozcağız köylerini çamurdan ve susuzluktan kurtardıklarını, şimdi bu hizmetlere yerel yönetimi de ekleyerek, Kozcağız'ın hızla büyümesini sağlayacaklarını söyledi

 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 11:59:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?