17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Tunçdemir'e son görev

Bartın Devlet Hastanesi eski Başhekimi, Belediye Meclisi eski üyesi ve Belediye eski işyeri hekimi Dr. Atalay Tunçdemir hayatını kaybetti.

Bir süredir rahatsızlığı sebebiyle tedavi gören Bartın Devlet Hastanesi eski Başhekimi, Belediye Meclisi eski üyesi ve Belediye eski işyeri hekimi Dr. Atalay Tunçdemir hayatını kaybetti.

Dr. Tunçdemir için Bartın Belediye Garaj Amirliği'nde düzenlenen törene, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Cemal Akın, Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, Belediye Meclis Üyeleri, belediye müdürleri, belediye personeli, ailesi ve doktor arkadaşları katıldı.

Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, Bartın'da sevilen sayılan bir kişilik olan Atalay Tunçdemir'in vefat etmesinden büyük üzüntü duyduğunu belirtirken, CHP Milletvekili M. Rıza Yalçınkaya da konuşmasında Atalay Tunçdemir'in doktorluğu, meclis üyeliği ve belediye işyeri hekimliği sırasında gösterdiği fedakarlıkları anlattı.

Duygusal anların yaşandığı törende, Dr. Atalay Tunçdemir'in tabutu belediye personeli tarafından evinin önüne kadar omuzlarda taşındı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2008 Cumartesi 17:23:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
coşkun metin IP: 88.235.37.xxx Tarih : 18.03.2008 20:44:29

doktorumuza allahtan rahmet ailesi ve tüm bartınlılara başsağlıdğı diliyorum allah mekanını cennet eylesin inşallah amin