15
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Tunç'tan Bartın Üniversitesi'ne ziyaret

MİLLETVEKİLİ, BARTIN ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ünal Çil ile birlikte Bartın Üniversitesini ziyaret ederek, Üniversite Rektörü ve yeni kurulan Fakültelerin Dekanlarıyla makamlarında bir süre görüştü.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan'ı makamında ziyaret etti. Milletvekili ve Rektör, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in katılımı ile gerçekleştirilecek olan yeni akademik yıl açılış töreni hazırlıkları ve yeni kampüs alanı ile ilgili çalışmalar başta olmak üzere Üniversite ile ilgili konularda görüş alışverişinde bulundu.

Milletvekili Yılmaz Tunç, Rektörlük binasında yeni göreve başlayan Daire Başkanları ve memurları tek, tek ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. Rektörlük binasındaki ziyaretin ardından bu yıl eğitim öğretime başlayan Mühendislik Fakültesi ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesini ziyaret eden Milletvekili Tunç, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Remzi Varol, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Fikret Kocabaş ve Doç. Dr. İsmail Özdemir ile görüşerek, fakültedeki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

İktisadi İdari Bilimler Fakültesini de ziyaret eden Milletvekili Yılmaz Tunç, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mahmut Kartal'ı makamında bir süre görüşerek, yeni akademik yılın hayırlı olmasını diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2009 Pazartesi 09:06:01
Güncelleme :12 Ekim 2009 Pazartesi 10:21:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?