17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Türki Gençleri'nden Başkan'a ziyaret

Bartın'da Türkü Gençleri merkeze bağlı Kozcağız beldesi Belediye Başkanlığını ziyaret ederken, Belediye Başkanı Meliha Okutay ile sohbet etti.


Kozcağız Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Bartın Gençlik Değişim Derneği Solistleri ve Kozcağız Belediyesi Gençlik Korusu Solistlerinin Belediye Başkanlığını ziyaret ettiği bildirildi. Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın İstanbul Burhan Felek Spor Kompleksi Atatürk Konferans salonunda düzenlemiş olduğu Kurum Kuruluş ve Dernekler arası Türk Halk Müziği Grup Yarışmasına Bartın'dan katılan Kozcağız Belediyesi Gençlik Korosu Solistleri ve Bartın Gençlik Değişim Derneğinin Solistleri, Koro Şefi Tolga Baydar ve saz sanatçıları onlardan yardımlarını esirgemeyen Kozcağız Belediye Başkanı Meliha Okutay'ı makamında ziyaret ederek teşekkürler etti. Kozcağız Belde Belediye Başkanı Meliha Okutay, gençlere her zaman destek vereceğini ve gençlerin ülkenin istikbali olduğunu ifade etti. Ayrıca gelecek dönemde Kozcağız'a bir gençlik merkezi kurulması çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Okutay, dereceye giren ve Bartın Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde öğrenim gören soloda birinci olan Ercan Karakaş, ikinci olan Meltem Çomak ve Yasemin Köse'ye, sazda üçüncü olan Kozcağız esnaflarından Ali Kemal Aypşanlı'ya çalışmalarında başarılar diledi.
Belediye Başkanı Meliha Okutay, yarışmada dereceye giren ve Bartın'ı Türkiye finallerinde temsil edecek gençlere daha sonra Belediye Tesislerinde ikramda bulundu. Kozcağız Belediye Spor Futbol Takımı elemanlarının da katıldığı programda Türkiye'nin değişik yörelerinden türkülerin çalınıp söylendiği mini bir gösteriden sonra Başkan Okutay'ın onları uğurlamasıyla türkü gençleri belde'den ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 16:06:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?