22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Tutuklama kararı çıkınca kriz geçirdi

Bartın'da, borcu nedeniyle icraya verilen kız kardeşinin kamyonunu haczeden icra memurlarıyla polis ve jandarma ekiplerine mukavemette bulunduğu iddiasıyla nöbetçi mahkemece haklarında tutuklama kararı verilen DSP Bartın Merkez İlçe Başkanı Selahattin G, kalp krizi geçirmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Terkihaliller köyünde kendisine ait işyerinde un satışı yapan Z.T, toptan ürün aldığı ismi açıklanmak istenmeyen kişiye borcunu ödeyemeyince icraya verildi. Bartın'da oturan ağabeyi Selahattin G'yi telefonla arayan Z.T, borcu nedeniyle evine ve işyerine haciz memurlarının geldiğini ve eşyalarını haczedeceklerini söyledi.

Kızkardeşi Z.T'nin oğulları B.T. ve E.T. ile kendisine ait araçla köye hareket eden Selahattin G, yolda kardeşine ait kamyonun götürüldüğünü gören Selahattin G ve yeğenleri ile icra memurları arasında tartışma çıktı. Selahattin G. ile yeğenleri, icra memurlarıyla polis ve jandarma ekiplerine darp ve mukavemette bulundukları iddiasıyla gözaltına alındılar.

Cumhuriyet Savcılığı'nda ifade vermelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Selahattin G, B.T, E.T. ve Z.T. hakkında tutuklama kararı verildi. Kararın ardından adliyede rahatsızlanması nedeniyle Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Selahattin G'nin yapılan tetkiklerinden kalp kriz geçirdiği belirlendi.

B.T, E.T. ve Z.T, cezaevine götürüldü. Yoğun bakıma alınan Selahattin G'nin tedavisinin tamamlanmasının ardından cezaevine götürüleceği belirtildi.

AA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2007 Pazar 15:56:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?