18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Ulus Çınarspor, Kozcağız'a hazır

Bartın 1. Amatör Küme'de 7 puanı bulunan Ulus Çınarspor, Kozcağız Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı. Ulus Çınarspor kötü gidişe dur demek için Kozcağız Belediyespor maçında mutlak 3 puan hedefliyor.

28 Aralık Pazar günü saat 14.00'de Bartın'ın Ulus ilçesinde Ulus Şehir Stadyumu'nda oynanacak olan Ulus Çınarspor - Kozcağız Belediyespor arasındaki futbol müsabakasından Ulus Çınarspor 3 puan hedefliyor. Ulus Çınarspor Teknik Direktöre Erol Korkmaz, maça iyi hazırlandıklarını hava şartlarının olumsuz olduğu halde oyuncularının bu hafta antrenmanlara iyi mücadeleci ve istekli olduğunu söyledi.

Bartınspor ve Bartın Gençlik maçlarında güzel futbol oynadıklarını ama şanslarının yaver gitmediğini belirten Korkmaz, "Puan alacağımız maçlardan eli boş döndük. Kozcağız maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağız. Şimdiden Kozcağız Belediyespor'a başarılan dilerim" dedi.

Ulus Çınarspor'un forveti Özcan Açıkgöz ise, Kozcağız'da oynadıkları ilk maçta Kozcağız defansını çok zorladığını ama sakatlık nedenleriyle forvet hattında tek kaldığı için fazla etkili olamadığını söyledi. Açıkgöz, "Seyircimiz önünde olan bu maçta Ulus seyircisini futbola doyuracağız. Takım arkadaşlarım gol ve gollerle buluşacak" dedi.

Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 15:33:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?