15
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Ulus'a yeni iş makinesi

Bartın'ın Ulus ilçe Belediyesi tarafından makine parkına makine desteği sağlandı. Ulus Belediyesi 120 bin TL'ye beko-layder aldı.

Ulus Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Ulus ve Ulus halkının hizmetinde kullanılmak üzere yeni bir iş makinesi alındığı bildirildi. 120 bin TL'ye İzmir'den satın alınan iş makinesi için belediye önünde tören düzenlendi.

Törene Ulus Belediye Başkanı Hüseyin Ulus, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Bartın İl Başkanı Hakan Ceylan, CHP ilçe teşkilat üyeleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Ulus Belediye Başkanı Hüseyin Ulus, "Amacımız halkımıza hizmet etmektir. Bu iş makinesi Ulus'un hizmetine sunulmuştur. Zor şartlar altında belediyemize kazandırdığımız iş makinemiz herkese hayırlı olsun. Kazasız belasız çalışmalar dilerken, iş makinemizin belediyemize kazandırılmasında emeğe geçen herkese de teşekkür ederim" dedi.

Duaların ardından, yeni alınan iş makinesinin önünde kurban kesildi. Daha sonra kurdele kesilerek iş makinesi hizmete sokuldu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2009 Pazar 10:40:24
Güncelleme :11 Ocak 2009 Pazar 10:42:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?