17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Uluslu öğrenciler TBMM'de

Bartın'ın Ulus ilçesi ilköğretim okulu öğrencileri TBMM'ni ziyaret ederek, Ak Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç ve CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya ile birlikte TBMM'ni gezdi.


Ulus'a Hizmet Vakfının organize ettiği geziye Hasandede İlköğretim Okulu, 75.Yıl İlköğretim Okulu ve Merkez Atatürk İlköğretim Okulundan seçilen 130 öğrenci ve bir kısım öğretmenler katıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelişinde öğrencileri Bartın milletvekilleri karşılayarak, öğrencilerle ve öğretmenlerle birlikte TBMM'de yemek yedi. Daha sonra TBMM Genel Kurulunu ve Meclisin değişik bölümlerini ziyaret eden öğrencilere TBMM Genel Kurul Bölümünün tanıtımı ve çalışmaları hakkında sunum yapıldı. Burada öğrencilere milletvekilleri tarafından birer konuşma yapıldı. Ak Parti Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, konuşmasında, öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Geleceğin Bartın milletvekilleri sizlerin arasından çıkacak, onun için çok çalışın, kendinizi iye yetiştirin ve ilimizi en güzel şekilde temsil edin. Bartın Üniversitesi Kanun görüşmelerinin yapıldığı gün sizleri TBMM'de görmek bizim için çok büyük bir onur ve şeref oldu. Artık sizin de eğitim alabileceğiniz bir üniversiteniz oldu. Bartın'ımıza hayırlı olsun" dedi.


CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya da, yaptığı konuşmada öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "TBMM'de sizleri görmek bizleri mutlu etti. Bartın'a, ailelerinize selamlarımızı iletin" dedi. Uluslu öğrenci ve öğretmenler TBMM ziyaretinin ardından Anıtkabir ve Ankara'da bazı yerleri gezdi.

..
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2008 Cuma 20:44:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?