16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Umumi tuvaletler dezenfekte edildi

BARTIN'DA TUVALETLER DEZENFEKTE EDİLDİ

Bartın Belediyesi ekipleri tarafından kent merkezinde bulunan umumi tuvaletler ile halkın yoğun olarak kullandığı Belediye Sosyal Tesisleri dezenfekte edildi.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen çalışma kapsamında domuz gribine önlem olması amacıyla 13 umumi tuvalet ile Belediye Sosyal Tesisleri'nin bakterilerden korunması için dezenfekte çalışmalarının devam edeceği bildirildi. Belediye Başkanı Cemal Akın, "Halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte çalışması başlattık. Öncelikle umumi tuvaletleri dezenfekte ettik. Belediye Binamız ile Kültür ve Sanat Merkezi olarak kullanılan eski belediye binamızda da dezenfektasyon yapılacak" dedi. Halkın hastalıklardan korunması için kişisel temizliklerine dikkat etmesini isteyen Başkan Cemal Akın, çevre temizliği konusunda da belediyenin hassas olduğunu ve gerekli çalışmaların yapıldığını belirtti.

Çöp konteynerlerinin belirli aralıklarla dezenfekte edildiğini vurgulayan Belediye Başkanı Cemal Akın, "Halkımızdan isteğimiz sokaklarımızı da kendi evleri gibi görüp yerlere çöp atmamaları ve özellikle tükürmemeleridir. Kendi sağlığımız kadar başkalarının sağlığını da düşünerek saygı gösterirsek, genel hijyen kurallarına uyarsak bu tür salgınlardan hem kendimizi hem de başkalarını korumuş oluruz" dedi.

BARTIN'DA TUVALETLER DEZENFEKTE EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 11:38:03
Güncelleme :2 Kasım 2009 Pazartesi 18:17:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?