22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Üniversite bütçesi şekilleniyor

Bartın Üniversitesinin 2010 ile 2012 yıllarını kapsayan Merkezi Yönetim Kanunu Tasarısının hazırlıkları kapsamında Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı ve İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.


Bartın Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Bartın Üniversitesinin 2010-2012 yıllarını kapsayan Merkezi Yönetim Kanunu Tasarısı Hazırlıklarını yönlendirmek üzere Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı ve İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı tarafından bir bilgilendirme toplantısı yapıldığı bildirildi.

Bütçe hazırlıkları süreci çalışmaları Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Enver Sadak, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Songül Kişioğlu, Muhasebe Yetkilisi Çetin Bostancı, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı Şube Müdür Vekili Mustafa Demir, Memur Hüseyin Gözütok, Sağlık Spor ve Kültür Dairesi Başkanlığı Memuru Bayram Türüdi, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Memurları Saadet Türker, Bahar Demirbaş, Nuran Yılmaz ve Mehtap Akkuş Özmen tarafından yürütülüyor.
Çalışmalar kapsamında Bartın Üniversitesinde mevcut tüm birim çalışanlarının görüşlerine başvurularak katılımları sağlandı.

İha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2009 Perşembe 14:31:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?