17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Üniversite Rektörü'ne ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan'ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.


AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, İl Başkan Yardımcısı Dr. İsmail Selamet, Merkez İlçe Başkanı Ünal Çil, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan ve Arıt Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu, Bartın Üniversitesi Rektörlük binasına gelerek, Rektör Prof. Dr. Ramazan Kaplan'a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Bartın Üniversitesi'nin yeni kampus alanının tespiti ve yeni fakültelerin kuruluş çalışmaları ve üniversite ile ilgili konuların görüşüldüğü ziyarette Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'ın önündeki en önemli konunun Üniversite olduğunu belirterek, "Üniversitenin hızla büyümesi ve gelişmesi, Bartın'ın gelişmesi anlamına gelir, bizler bu anlamda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Önümüzdeki 3 yıl için ayırdığımız 54.5 milyon YTL yeni kurulan üniversiteler arasında ikinci büyük ödenektir. Bartınlılar olarak hükümetten aldığımız kaynakla yetinmeyeceğiz ve birlik ve beraberlik içerisinde üniversitemizi büyüteceğiz" dedi.


Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan da, yapılan çalışmalar hakkında Milletvekili Tunç'a bilgi vererek, kampus alanının tespiti çalışmalarının devam ettiğini alternatiflerin değerlendirileceğini ve en doğru kararı vererek, iyi bir başlangıç yapacaklarını söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 18:51:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?