17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Vali, onur ödülü alacak

VALİ, ONUR ÖDÜLÜ ALACAK

Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Bartın Valisi İsa Küçük'e Onur Plaketi takdim edecek.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeni ile 14 Mayıs 2010 Cuma günü saat 20.00'da İstanbul Marmara Yelken Kulübünde Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği tarafından dayanışma ve ödül gecesi tertip edilecek.

Türkiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Demirel, Vali İsa Küçük'e gönderdiği yazı ile sanatçı Ediz Hun'un da katılacağı geceye davet ederek, düzenlenecek organizasyonda dernek adına engelli vatandaşlara karşı gösterdiği yüksek hassasiyet ve desteklerinden dolayı Vali İsa Küçük'e onur plaketi takdim etmek istediklerini belirtti.

Vali İsa Küçük, "Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneğimiz ilimize bugüne kadar 3'ü akülü olmak üzere toplam 128 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibimize ulaştırmamıza vesile olmuştur. Temmuz ayı başında da Amasra ilçemizde Barış Akarsu adına düzenlenecek bir etkinlikte, ilimiz bedensel engelli vatandaşlarımızla bir araya gelecek olan Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Demirel ve yönetim kuruluna, bize göstermiş olduğu teveccüh ve ilimize verdikleri destekleri için teşekkür ederim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2010 Çarşamba 17:52:00
Güncelleme :12 Mayıs 2010 Çarşamba 18:40:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?